Gastenboek

Home / Info / Gastenboek

Log in om een bericht te plaatsen

8 berichten.
KUKU uit adam schreef op 8 april 2016 om 18:10:
het was een stevige en heerlijk massage. bedankt en tot een volgende keer.
admin schreef op 18 juli 2015 om 13:39:
Rachel: Met een blij gevoel en een heerlijke ervaring rijker reis ik naar huis. Je laten masseren is voor mij de ideale manier om te ontspannen en in contact te komen met mijn kern.
admin schreef op 18 juli 2015 om 13:39:
Sylvie: Aan het einde van de massage val ik in slaap. Toch ben ik de volgende ochtend weer fris wakker en klaar om door te gaan.
admin schreef op 18 juli 2015 om 13:39:
Gerard: Na enkele maanden in een burn-out situatie geraakt te zijn kreeg ik het advies mij te laten masseren. Voordelen zouden zijn; dat ik weer beter contact zou krijgen met mijn lichaam en dat ik het gewoon als prettig zou ervaren. Nou ben ik nogal een pragmaticus, dus dat zweverige wat om masseren heen hing sprak mij niet aan. Totdat ik op deze site terecht kwam. Na enkele weken heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb gebeld. Direct een leuk contact. Yelle is gewoon ontzettend ontspannen. Luistert de eerste keer goed naar je. Maar dan ook masseren. En hoe! Niets soft, niets zweverig, maar wel ontzettend ontspannen. Dus nu na een half jaar kom ik nog steeds elke twee weken bij Yelle. En dat blijft zo. Onder het motto:"Soms is de eerste keer gelijk goed".
admin schreef op 18 juli 2015 om 13:38:
Natalie: Het is het waar wat de mensen zeggen de massage is een unieke ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Na de massage ben ik naar huis gegaan en ff gaan liggen en ben direct in een hele diepe slaap gevallen om daarna heel fit en ontspannen wakker te worden. Ook de dagen erna heb ik heerlijk geslapen en voelde ik me helemaal tot rust komen. Yelle weet duidelijk hoe hij iemand op zijn gemak kan laten voelen en hoe hij iemand moet masseren. Een hele mooie bijkomstigheid is dat mijn huid echt straalde de dagen erna!! Yelle tot de volgende keer.
admin uit Zaandam schreef op 18 juli 2015 om 13:38:
Erg goed gevoel bij de massage gehad, eindelijk een masseur met veel kennis van zijn vak! Ik heb een topmassage gehad en ik kom graag weer terug!
admin uit Oostzaan schreef op 18 juli 2015 om 13:37:
Goeie massage. Een heel andere massage dan bij andere masseurs.
admin uit Oostzaan schreef op 18 juli 2015 om 13:37:
Was een heerlijke massage waar ik mijzelf goed heb kunnen ontspannen, kom zeker terug!