Cursus Afrikaanse Grondmassage

Home / Lessen / Cursus / Cursus Afrikaanse Grondmassage

Uniek bij Yelle Massages.

 

Fabel

Zoals veel mensen denken is dat als je met jouw voeten masseert dan loop je bovenop het lichaam, maar dat is bij deze grondmassage niet zo. Bij deze techniek zul je echt nog dieper en makkelijker de spieren bereiken dan als je met handen, handpalm of onderarmen masseert. Je leert hoe je met jouw voeten kunt masseren zonder dat je op het lichaam gaat lopen.

 

Deze dieptemassage bereik je onderliggende spieren zonder dat het je veel kracht en energie kost, alleen concentratie. Het verschil tussen werken met handen (tafelmassage) en voeten (grondmassage) is dat je met voeten een groter oppervlak van spieren tegelijkertijd bereikt, wat je met jouw handen niet kan bereiken.

 

Deze massagetechniek is gebaseerd om een dieptemassage te geven, waarbij je met jouw voeten masseert zonder dat je je knie overbelast. Mensen denken dat als je op de grond masseert dan moet je door je knieƫn gaan, maar dat is bij deze Afrikaanse grondmassage niet zo. Het voelt voor de klant hetzelfde als dat je met jouw handen masseert.

 

Voordeel grondmassage

goedkoop, want je hoeft geen tafel aan te schaffen

je koopt een mat en hoofdsteun en dit is makkelijk vervoerbaar

het kost je weinig kracht om dieptemassage te geven, want je gebruikt jouw gewicht

 

Deze cursus is geschikt voor ervaren masseurs. De cursus legt de nadruk op het voelen en ervaren van alles wat er onder de huid en in de spieren gebeurd.

Programma: je leert werken met goede houding, balans en concentratie, voelen en druk uitoefenen, rugmassage, nek/schoudermassage, voeten en beenmassage, eventueel buikmassage.

Inbegrepen bij cursus: deelnemerscertificaat.

 

Zie verder Algemene voorwaarden.

 

12 13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14

 

Voor de tarieven verwijs ik u naar de tarieven pagina.