Workshop Afrikaanse Tafelmassage

Home / Lessen / Workshop / Workshop Afrikaanse Tafelmassage

Volg een workshop Afrikaanse massage. Een aanrader voor beginners en ook zeer geschikt voor gevorderde masseurs om techniek te verrijken en te verbeteren. Zodra er voldoende animo is kan er vrij snel gestart worden, ook op andere data.

 

Vind je een volledige massagecursus te veel en wil je wel graag enkele massagetechnieken leren? Dan is deze massageworkshop wellicht iets voor jou! Je kunt ook een privé workshop volgen, bijvoorbeeld samen met je partner, collega, vriend of vriendin of met wie je ook wilt.

 

8

 

 

Je leert op een massagetafel te masseren bijna zonder vingers en duimen te gebruiken om overbelasting te voorkomen. Je zult een aantal basisgrepen  leren en je zelf laten ervaren hoe dat voelt. Het gebruik van een goede houding om een massage te geven is essentieel, dus daar wordt ook veel aandacht aan besteed. Na uitleg gaan we in tweetallen direct aan de slag. De workshop is gericht op het zelf doen en voelen.

Neem zelf 2 grote handdoeken mee, eventueel massageolie. Trek makkelijke kleding aan en eventueel slippers. Neem pen en papier mee om zelf aantekeningen te maken.

 

9

10

 

Zie verder Algemene voorwaarden.