Bedrijfsmassage

Home / Massage / Bedrijfsmassage

Stoelmassage wordt door werknemers/medewerkers ervaren als een welkome break, even aandacht voor het individu en het eigen lichaam, een moment van rust in de hectiek van alle dag. Een goede manier van stresspreventie.

 

Stoelmassage wordt dóór de kleding heen gegeven, duurt maximaal 20 minuten en kan uitgevoerd worden op de werkplek zelf. De massage bestaat uit het behandelen van drukpunten.

 

Waarom stoelmassage?

Door een verkeerde houding worden de spieren langdurig aangespannen. Hierdoor neemt de doorbloeding van deze spieren af. De natuurlijke afvalstoffen die in de spieren vrijkomen worden daardoor niet goed afgevoerd en veroorzaken pijnklachten.

Het regelmatig afvoeren hier van typische kantoorklachten als hoofdpijn, kramp in de nek of schouders, rugklachten, vastzittende spieren en stijve gewrichten vermindert of voorkomt klachten.

Steeds meer bedrijven kiezen voor stoelmassage als middel om hun medewerkers prettiger en gemotiveerder te helpen functioneren.

 

Effect stoelmassage?

– stoelmassage ontspant, bevordert de bloedcirculatie en bestrijdt stresssymptomen.

– het ondergaan van een stoelmassage verbetert de doorstroming en verlost men van het vermoeide gevoel in nek, schouders en rug.

– de behandeling werkt vaak nog enkele dagen door en heeft een preventief effect op allerlei klachten zoals schouder- nek- en armklachten (RSI-aandoeningen).

– men voelt zich na de massage ontspannen en energiek en alert.

 

stoelmassage bekkenopenhart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conclusie

 

Steeds meer werknemers worden door RSI en stress aan het arbeidsproces onttrokken.

 

Voor werkgevers maar zeker ook voor de werknemer zelf een groot probleem omdat je niet normaal kunt functioneren. Zeker bij een klacht als RSI is de inbreuk op je leven groot. De neiging om de klacht te onderschatten is aanwezig en zo wordt de klacht langzaam groter. Maar als je je kopje koffie niet meer van tafel kunt tillen ben je al veel te ver gegaan en zal het veel tijd en geduld vragen om te kunnen herstellen. Snellere bewustwording is daarom van groot belang. Bewust worden van je houding in je leven en in je werk. Daarom heeft deze vorm van massage voor Yelle Massages als uitgangspunt: “Hoe blijf ik gezond” in plaats van “Hoe word ik weer beter”.

 

Ik kom graag bij jou langs om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken, zoals tijdstip, frequentie, kosten, ruimte en overige praktische zaken.