Power Yoga

Home / Power Yoga

Deze soort yoga is afkomstig uit Afrika, Democratische Republiek Congo (West-Congo). Bij Afrikaanse Power yoga oefen je krachttraining zonder gewichten en doe je stretch- en rekoefeningen voor het hele lichaam.

Tijdens de oefeningen is er veel aandacht voor houding, vingers, pols, elleboog, heup, bekken, rug, nek en schouder. Natuurlijk ook aandacht voor de ademhaling. Het geeft na afloop meer energie; je voelt je soepeler (flexibel) en relax.

 

Geschikt voor iedereen. Niet alleen voor gespierde en lenige mensen. Voor iedereen als steun om hun lichaam zowel mentaal als lichamelijk in balans te laten zijn.

 

Het werkt heel simpel door eenvoudige oefeningen te doen voor de gewrichten, waar de meeste klachten ontstaan. Zo kunnen lichamelijke klachten worden verminderd of worden voorkomen.

De oefeningen van Afrikaans power yoga kun je zelf overal toepassen. Bijvoorbeeld na jouw werk om zo om klein ongemak te verlichten en fit te blijven.

 

Lessen zijn op dinsdag en woensdag. Ik geef les in kleine groepen en ook privé. Het is mogelijk om 1 gratis proefles te volgen, svp eerst aanmelden.

 

Yelle Massages neemt geen eventuele risico’s voor letsel of schade tijdens¬† deelname.