Veelgestelde vragen

Home / Info / Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Als jouw vraag er niet bij staat dan kun je altijd contact met mij opnemen

 1. Is Yelle Massages een vertrouwd adres voor vrouwen en mannen? Bij Yelle Massages kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een respectvolle behandeling. Om misverstanden te voorkomen zal de masseur voordat de massage begint met de klant overleggen wat gemasseerd zal worden. Ook tijdens de massage kan je aangeven als je je onprettig voelt. Je kunt rekenen op een verzorgende massage waarin jouw wensen voorop staan. En waar jouw grenzen bepalend zijn. Maar vanzelfsprekend dien je ook de grenzen van de masseur te respecteren.
 1. Moet ik voordat ik voor een massage kom nog iets doen? Lees svp de adviezen bij huisregels
 1. Is het de bedoeling dat ik mij helemaal ontkleed voor een tafelmassage? Nee hoor. Je hoeft je nooit geheel te ontkleden voor een massage. Je kunt jouw ondergoed gewoon aanhouden. Omdat er vaak olie gebruikt wordt bij een massage is het wel handig om bij voorkeur een bikini, sportslip of string aan te doen. Zodoende zal er voorkomen worden dat er olie op de kleding komt. Bij dames zal bij een rugmassage gevraagd worden of de BH-bandjes losgemaakt mogen worden, nadat je bent gaan liggen om zo olie te voorkomen op de kleding. Maar als de dame dit liever niet heeft dan hoeft het niet en zal er omheen gemasseerd worden.
 1. Mag ik mijn kleding aanhouden bij een stoelmassage? Bij een stoelmassage wordt door de kleding heen gemasseerd. Je kunt hierbij dus je kleding aanhouden.
 1. Nee. De masseur werkt vanuit zijn eigen massagepraktijk in Oostzaan.
 1. Heb je ook massagecadeaubonnen?  Nee.
 1. Waarom is het belangrijk om extra water te drinken na een massage? De reden daarvan is om de nieren te helpen de afvalstoffen die vrij komen af te voeren. Blijven afvalstoffen door te weinig drinken in het lichaam, dan kan dat hoofdpijn en vermoeidheid veroorzaken.
 1. Geeft u ook erotische massage? Nee. Bij Yelle Massages worden geen erotische of tantrische massages gegeven en ook geen Reiki of healing.
 1. Kan ik Yelle Massages boeken voor mijn evenementen? Nee. J
 1. Wie kan Yelle Massages niet masseren? Mensen met: Koorts, Infectieziektes, Zenuwaandoeningen/Ontstekingen, Aandoeningen van bloedvaten, Trombose, Hemofilie, Besmettelijke huidziektes, Maagzweren, Zware medicijnen gebruiken
 1. Kan ik bij Yelle Massages ook voor een medische behandeling terecht? Nee. Yelle Massages kan – en wil – geen (para)medische behandeling geven, want er is geen medische opleiding in fysiotherapie gevolgd.
 1. Worden de massagekosten vergoed door de zorgverzekeraar? Nee
 1. Om misverstanden te voorkomen, ik zoek geen erotische massage, maar zou wel graag de billen mee gemasseerd krijgen. Is dat een probleem? Ik kan zowel bij mannen als vrouwen de billen masseren.