Cursus Afrikaanse Tafelmassage

Home / Lessen / Cursus / Cursus Afrikaanse Tafelmassage

Volg een cursus Afrikaanse massage. Een aanrader voor beginners en ook zeer geschikt voor gevorderde masseurs om techniek te verrijken en te verbeteren. Zodra er voldoende animo is kan er vrij snel gestart worden, ook op andere data.

 

Deze soort Afrikaanse massagetechniek is een dieptemassage, waarbij je zonder kracht de onderliggende spieren kan bereiken zonder dat het je veel energie kost. De sleutel van deze Afrikaanse massage is gebaseerd op jouw goede houding en je masseert met de handpalmen en onderarmen. Je gebruikt nauwelijks jouw vingers en duimen, zodat er geen overbelasting ontstaat. Het is een ontspannende massage voor zowel cliënt als behandelaar.

 

2-daagse BASISCURSUS Afrikaanse tafelmassage

Wil je leren hoe je op een ontspannende manier een ontspannende massage kunt geven? Meld je dan aan voor de basiscursus Afrikaanse tafelmassage. Dit is een klassieke Afrikaanse ontspanningsmassage. Dit is een praktische cursus. We masseren steeds op massagetafels en in tweetallen, zodat je zelf ook steeds de massage kunt ervaren. Enige basiskennis van het menselijk lichaam is prettig, maar niet echt nodig. De cursus legt de nadruk op het voelen en ervaren van alles wat er onder de huid en in de spieren gebeurd. Neem zelf 2 grote handdoeken mee, eventueel massageolie. Trek makkelijke kleding aan en eventueel slippers.

Programma basiscursus: voelen en druk uitoefenen, rugmassage, nek/schoudermassage, voeten en beenmassage, hoofd, buikmassage,  eventueel borstmassage en vragen.

Inbegrepen: naslagwerk en deelnemerscertificaat.

Niet inbegrepen: DVD Afrikaanse Massage te koop na afloop cursus voor € 25.

 

2-daagse VERDIEPINGSCURSUS Afrikaanse tafelmassage

De verdiepingscursus is alleen bedoeld voor cursisten die al de basiscursus bij mij hebben gevolgd. Nu leer je nog meer nieuwe technieken erbij. Ongeveer 1 jaar nadat je de basiscursus hebt gevolgd kun je hieraan meedoen. Het is belangrijk dat je in dit jaar veel hebt geoefend.

Programma verdiepingscursus: herhaling van de basistechnieken, nieuwe diepere technieken voor de rug, nek/schouders, voor- en achterkant benen, buik, armen, handen en gezicht. Veel aandacht voor juiste houding en je kunt jouw vragen stellen.

Inbegrepen: naslagwerk en deelnemerscertificaat.

 

1-daagse CURSUS OP MAAT Afrikaanse tafelmassage

Heb je geen behoefte om het hele lichaam te leren masseren, dan is deze cursus vast geschikt voor jou. Je kunt kiezen uit cursus hoofd, gezicht, hals en nek of cursus hele rug, schouder, nek en armen. Deze cursus is niet alleen voor degene die werkt in massagebranche; ook geschikt voor schoonheidsspecialistes en pedicures.

 

Zie verder Algemene voorwaarden.

 

11

 

Voor de tarieven verwijs ik u naar de tarieven pagina.